Yes.yes.

Det var ju synd Barcelona..

GLORY MAN UNITED !!Allt är nära nu känns det som. Staggjakten (som vi kommer att äga fullplett (fullkomligt+komplett) ), sen har vi Kizz i dansklandet, direkt följt av Sweden Rock. Och sen tamigfasen.. Studenten med. Sommmmmmmmmar, sommar och sol..
Måste gadda mig med P också =)
Mmmm.Fest imorgon. Det blir nog bra. Stjärnorna säger så.

"Åke han söööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööp" *swosh*


"Had to cool me down, to take another round
Now I'm back in the ring, to take another swing"

With pure sunlight

Bered er.. det närmar sig

+

Eftersom att Linus helt öppet gått ut och kastat smuts på mig och mitt sätt att föra blogg tänker jag därför ägna en kort stund åt att vara väldigt, väldigt rolig.

Korsriddarna.
Mycket mer än bara riddare med kors på magarna. Eller på tunikorna rättare sagt.

Litet fakta Ni inte visste om Korsriddarna:
Uppfann kors-stygnen.
Hade väldigt goda ko(r)s-tvanor.
Var och tågade i Kors-tantinopel.
Kors-ade även De sju haven.
Plundrade städer och byar kors och tvärs.
Myntade uttryck såsom "Kors i taket" och "Vad kors-tar det?"
Var i Finland och drack Kors-kenkorva.

Tack för mig. Och för korsriddarna.

SRF

51 dagar kvar till Sweden Rock Festival nu. Vilka ska jag se?

Sebastian Bach (By your side, You don't understand, samt Skid Row klassiker som 18 and life, I remember you)
Def Leppard (Pour some sugar on me, Hysteria, Rock of Ages)
Poison (Fallen Angel, Talk dirty to me, Every rose has it's thorn)
Avantasia (Carry me over, What kind of love, The scarecrow)
Sabaton (Metal crue, Purple heart, Into the fire)
Disturbed (Prayer, Stricken)
Saxon (Princess of the night)
Ace Frehley (Kiss klassiker som Crazy, crazy nights, Beth, Heaven's on fire)
Sonic Syndicate (Denied, Enclave)
Mustasch (Down in black, Black city)
----------------------
Bubblare:

Whitesnake
Triumph

Volbeat
Coheed and Cambria
Sister Sin

Nice.

Lite sånt och lite sånt.

Matchen gick bra. Väldigt bra. Vi vann med 2-1. Helt underbar känsla när domaren blåste av efter 94½ spänningsfyllda minuter. Trots att vi var nertippade av "experterna" så lyckades vi bevisa att vi kommer bli ett lag man inte ska underskatta. Känslan..Saker och ting börjar ordna upp sig nu känns det som. Vädret går mer och mer åt rätt håll, serien har kommit igång, till och med en liten, liten gnista att ta tag i skolan har uppenbarat sig. Kommer utsökt att tänka på den gamla dängan "Carpe diem". Det är väl lika bra att göra det.För att min blogg inte ska bli allt för seriös så tänkte jag nu berätta lite om Josef I.

Josef var redan som barn väldigt livlig och full av energi.
Men han drog sig tillbaka som spansk tronföljdskandidat 1703, då 25 år gammal, och allierade sig med britterna under det spanska tronföljdskriget. Josef fortsatte kriget efter sin far och hade en nära samverkan med Eugen (EUGENE!!!) av Savojen.
Sen dog han i smittkoppor 1711. Men hans död var icke förgäves, då den beredde väg för "Freden i Utrecht" två år senare.
Innan han dog hann han dock gifta sig också. Hon hette Wilhelmina Amalia av Braunschweig-Lüneburg. Eller Wowilolhohelolmominona Amomalolia avov BoBroraunonsoscochohwoweigog-LoLünoneboburorgog, som man skulle kunna säga på rövarspråket.


Josef II, alltså inte samma person som jag nyss berättat om.

There and back again.

Så var det äntligen dags. Den dagen som jag väntat så länge på har till slut kommit. Idag, klockan 15.00 på Skogsvallen - Fridlevstad GoIF s hemma"arena", kommer 2008 års upplaga av Blekingefyran att sätta språng. Matchen som spelas, går mellan F-stad och Sillhövda AIK, är ett sant derby. Hur matchen kommer sluta är ovisst ända fram till slutsignalen, då det var många år sedan sist vi möttes, dessutom kan den lätt fuktiga planen ställa till stora problem för båda lagen.

15.00 alltså. Heja fram oss til seger.

Äntligen.. tillbaka :)Kort och gott. Eller kort åtminstone.

För ett antal dagar sedan var jag involverad i en het diskussion angående onödiga yrken. Det visade sig att det fanns ganska många tämligen överflödiga sådana. Därför tänkte jag presentera en liten lista igen.

Topp 3 onödiga yrken

3. Iskarl.

- Person som förr i tiden levererade is till hushåll, framför allt till isskåp. Yrket har dock numera ersatts mer och mer av kylskåp. Detta ser jag som lite sorligt för de få personer som fortfarande brinner för att hjälpa sina medmänniskor med just is. Tänk er själva att slösa bort tre års is-utbildning för att sedan bli ersatt av ett kylskåp. (Källhänvisning: Kokos H, 2008)

2. Vad det nu är Lennart Walster (någon som ens vet hur hans namn stavas?) jobbar med.
- I denne mans arbetsuppgifter ingår bl.a. att gå runt i korridorerna, klaga på elever som inte gjort något egentligt fel, störa lektioner med enkäter som ingen bryr sig om, då och då agera vikarie (d.v.s ta närvaro på lektionen sedan gå därifrån) och stanna kvar på skolan oroväckande länge om kvällarna.

1. Person som sköter klappan på en filminspelning
- Nu kan jag inte svara säkert på om det är en person som står enbart för det ansvaret att sköta detta föremål, men låt oss leka med tanken att det är det. Då är det sannerligen ett onödigt yrke i stora proportioner.


"En" Klappa.

Problem solved. För tillfället.

Tack vare Patrik, aka Larry, är mitt mobiltelefon-problem löst. Ett utsökt exemplar i form av Sony Ericsson K750i kunde denne gode man tillhandahålla mig. Man kan till och med använda navigerings-spaken ibland! Med betoning på ibland. Men vad gör väl det? Hellre det än inget alls, som jag brukar säga!Detta har inte varit en bra vecka.. inte alls faktiskt. Låt nästa bli bättre..
Hur hittar man orken? Viljan att ta tag i saker och ting.. den finns liksom inte. Riktigt dåligt är det. Fan.

Nu är jag trött som aldrig förr. Och ångest på det.. vart har mina pengar tagit vägen? Bara tre veckor kvar tills det kommer mer... whopee. Sova lite kanske.. det låter som en god idé. Låter som den bästa idén jag haft på år och dar.

Seriepremiär på lördag. Sju dagar kvar. Måste nog träna båda träningarna.. om jag lyckas hitta pengar till det. Allt kostar. Livet. Också fan.

Soov istället.. chans?

Jag har ingen mobil.

Så är det någon som har, eller vet någon som har en till låns så tveka inte. Let me know, please! Såhär går det ju inte att leva.

Tack och hej. Ha en fortsatt trevlig kväll.

Plugga inte idrottsspykologi.


image21
Söker alltså efter en mobiltelefon, inte helt olik det som ses på bilden ovan.

Funkar det nu..?

"And it's always little things
That to the surface brings
The comfort in the pain
The fear behind the smile"

Dessa raderna får inleda dagen. Skrivna av bandet Oleander, till låten Halo. Faantastiskt.Så har påsken passerat. Inte för att jag märkt den överhuvudtaget, eftersom att jag befann mig på en fotbollsplan lite mer söderut än Sverige. Men ändå. Nu kan det faktiskt tyckas att sommaren närmar sig med stormsteg. Låt oss bara hoppas att vi slipper se mer av denna eländiga snön som infann sig under gångna veckan. (Stavas det verkligen "gångna"? Konstigt om det gör det.. Jaja, skit samma. Evelyn läser nog inte ändå.)
Nu börjar det märkas att man måste ta tag i skolan, visa lite mer intresse, vara lite mer seriös sista månaderna nu. Mycket prov och inlämningar.. och rester. Tänk om man hade varit Ken nu. Killen som har mer rester än vad vi haft uppgifter under gymnasiet. Men vad bryr han sig om det? Han får ju köpa en bil idag.. KK. (Kul Ken)

Match i helgen. I vanliga fall hade jag varit överlycklig för detta, men tyvärr är det inte så nu.. Vi har nämligen flyttat matchen från söndag till lördag. Klockan två. I Mörrum. Vilket betyder att de sedan länge planerade festligheterna som skulle ägt rum på fredag kväll istället får lämna rum åt andra, lugnare aktiviteter såsom.. inte dricka alkohol. Men jag får iaf spela fotboll, och det är trots allt viktigare i längden.  Är det någon annan som inte ska festa på fredag så hittar jag gärna på något. :p"And all we have to lose is time
And what lose we leave behind
Stay around and we will shine"

RSS 2.0