Fokus

Så har man hämnat här åter igen, endast en vecka återstår. Sedan är det dags för årets upplaga av Sweden Rock Festival ! 
Ni må tro att det kommer vara ett taggat gäng grabbar som åker i bussen från Malmö mot Norje på onsdag förmiddag . CAN.NOT.WAIT.
Dock har vi en del saker att uträtta innan det är dags för detta,

Ikväll är det, som bekant, Champions League-final ! Manchester United möter Barcelona. Dock tror jag att alla vet hur det kommer sluta , Vinst för Utd ! Men visst är nerverna i magen ändå...

Imorgon är det dags för match för mig och Torsås GoIF . Då gästas vi hemma av Ljungbyholm. Torde vara en promenadseger, men är det något man lärt sig av fotboll är det ju just det, att det finns inget som heter "promenadseger". Ska man vinna måste man göra fler mål än motståndarlaget, och ska man göra mål gäller det ju att kämpa. Men jag är säker på att det kommer gå vägen för oss. Får väl ta och stänka in ett par-tre mål själv om inte annat ;P

Helgen består väl mest av jobb, möjligtvis en liten tripp till Springbreak-efterfesten på Palace. Om tid finnes. 


Aahh.. sweden rock.. Fy fan vad underbart. 

Nu blir det till att njuta lite av vädret...NOT. Fan storm ute. Palla det. Lite inomhusträning innan dagens innercity-ärenden tas hand om. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0