Introduktion av något nytt..

Sammanfattningen av dagen igår skulle kunna ljuda något i stil med "förstklassigt!", eller "finimanjaro!". Men istället för att sammanfatta i efterhand, bestämde jag mig igår för att föra en "bloggbok" över resan istället. På detta viset blir Ni läsare kanske mer insatta hur läget faktiskt var, under flera tidpunkter genom resan. So, without further ado...image9

09:10 - Intag av delikat frukost i form av osfrallor samt mjölk. Petter visar prov på stor ilska och girighet till en följd av sin makabra hunger. Anton pratar tyska (kanske för att få en försmak av hur det kan tänkas vara utomlands) och Jespierre mumlar lite för sig själv.
09:14 - Jespers första vredesutbrott. Tydligen så har Anton(som stod värd för frukosten)'s Oboy gjort Duvallé missnöjd genom att inte genast sjunka till bottnen.
09:25 - Frustrationen över ovan nämnda Oboy är fortfarande stor. Anton tvingas ingripa och själv blanda drycken åt Jesper.
09:54 - Förberedelsern innan avresa. Toalettbesök står högt på listan.
10:56 - Framme i Blekinge och i Nättraby, för att inhandla proviant och sedan fortsätta resan i en och samma bil (resan Torsås - Nättraby fortlöpte i två separata bilar). Läget som följer är som sådant: Anton är chaufför, Peppe läser en kopia av Aftonbladet i shotgun-position och Duvallé läser flitigt Moore. Värt att notera är att "Sjöpungens larv" (Jesper) ännu har klarat sig med sitt enda vredesutbrott vid frukosten tidigare.
11:47 - Precis efter det luftgitarr-lufttrummande-falsksjungande hålligång som blev när Dragonforce - Through the fire and flames började ljuda, släcktes vår låga snabbt när vi passerade en skylt med följande text "Skåne Län". In i ghettot grabbar...
12:43 - Cirka 4 mil kvar till Malmö och vi har klarat oss ifrån diverse rån- och hotförsök. Än så länge... Kisspaus.
12:55 - Jespers andra vredesutbrott. Denna gång blev undertecknad anklagad för att ha stulit Larvens tuggummipaket. Något som snabbt visade sig vara helt osant.
13:02 - Nu är det "som till Nybro till Malmö" /Peppe Norén. (I efterhand fick vi förklarat att han syftade på det avstånd som är mellan Kalmar och Nybro, var detsamma som det avstånd som stod på en vägskylt vi passerat)
13:15 - Nu har vi tydligen kommit till Öland! Detta tyckte Anton, efter att ha beskådat en väderkvarn intill vägen.
13:16 - Och där! Så var vi äntligen inne i Malmö. Enbart minuten efter vår visit på Kokos "Öland".
13:33 - Parkeringsplats funnen. Tydligen så dög inte Peppes parkering åt Anton, så Anton gjorde om parkeringen och ställde sig likadant, med skillnaden att bilen nu stod ut mer bakåt.. Man får vara principfast, Anton!
14:00 - Nu sitter vi på tåget, med väntad avgång inom ett par minuter. Tack vare två mycket vänliga skåningar lyckades vi lägga vantarna på billiga biljetter. Tack för detta, Skåne. Bredvid oss sitter tre personer, varav två tjejer vi misstänker talar svenska. Dock är det omöjligt för oss att vara säkra, då det tycks komma grova inslag av skånska och engelska med jämna mellanrum. Vi ser fram emot en underhållande tripp över bron.
15:30 - Duvallés tredje vredesutbrott. Anton kom med förslaget att vi skulle gå en annan väg. Detta höll inte Jesper med om och halva Köpenhamn fick höra "Vi skulle ju bara gå förbi något som hette något på B!!!"
15:31 - Minuten senare hörs Jesper stå svärandes åter igen. Denna gången åt sin jacka som hamnade i en intressekonflikt, då dess skärp strulade.
16:44 - Ett stort hopp (denna tiden gick åt till diverse inhandlingar). Nu sitter vi åter på tåget, med färd tillbaka till Malmö på kartan. Tidigare nämnda inhandlingar skedde på två ställen. Ett i en dansk så kallad "Supermarket" och det andra i en liten, liten butik som låg i ena hörnet av vad som måste varit den gata i Köpenhamn som hade flest sexbutiker/strippklubbar per capita. "Mysigt", tänker vissa. Smaklöst, säger jag.
17:31 - Kuppen är ett faktum! Fyra killar ägde Sverige.
Hemresan var jag chaufför, och därför uteblev bloggandet. Dock bestod den till största delen av att jag körde bil medan mina vapendragare ägnade sig åt sömnens konst.

Kommentarer
Postat av: kokos

Så underbart=)

2008-02-06 @ 13:50:15
Postat av: PG

verkar som en hel lyckad dag, kanske inte för DyValle men.

2008-02-06 @ 13:59:57
Postat av: Sjöpungens larvs kompis Petter

Strålande broder :D

2008-02-06 @ 15:54:24
URL: http://izzysparks.blogg.se
Postat av: Brorsan

haha principfaste anton :D

2008-02-06 @ 18:35:42
URL: http://potentialen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0