Pojken läser Kama-sutra, skynda med micron.

Zappar man runt mellan de olika bloggarna kan man se att det råder en grov släng av skrivkramp hos skribenterna, så även hos mig. Om det beror på att sommaren smugit sig hit, att studenten är närmre än vad glassen är på en glasspinne, eller om det är greven som gått ut och hotat folk till livet angående kåserierna, vet jag inte. Men jag vet detta, oavsett vad som kan tänkas hända så kommer vi någon dag slå tillbaka. Inte helt olikt imperiet i Stjärnornas Krig: "The Empire strikes back".



Den senaste tiden har varit både upp och ner, men mest upp. Jobb är införskaffat (ja Martin, jätte-kul...), vädret blir bättre och bättre (fast lite sämre förra veckan men bättre nu igen), sen är det dags för betygssättning nästa vecka = slapp fram till studenten. Doftgran.*

image26


* Doftgran är en ordlek som syftar på det tyska ordet "Wunderbaum", där första delen "Wunder" skulle kunna översättas "Under", följt av "baum" som i detta sammanhang ska fungera som svenskans "bar" (översättningen lyder dock inte "bar", det betyder gran). Alltså Wunder baum - Under bar(t).



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0