Reflektion.

Fredagen blev som väntat galet... galen. Men folk var glada och hade roligt, så jag är nöjd! Även väldigt glad för att mina grannar är snälla. Städningen dagen efter var nog dock en av de värre, då man verkligen kunde urskilja vilka bataljer som försigått kvällen innan. Var det inte flaskor och burkar i tusental så var det klibbiga fläckar på golv och bord, och var det inte det, ja då var det den där röda vätskan som finns inuti oss. Jag talar alltså om Blodet. Men ingen fara, trots mina farhågor fick jag reda på att ingen hade genomfört mord eller liknande, utan det var helt enkelt min tumme som inte kom överens med en ölburk.
Anton då? Grabben som fyllt nitton dagen innan, och en ganska stor anledning till partajet.. Ja han var gladare än någonsin och vi fick verkligen se honom i sitt absoluta esse! Dock, som alla lyckliga sagor var även denna tvungen att få sitt slut. Någon gång mellan 22 och midnatt bestämde han intim träff med badrummet, vilket blev hans sovplats för resten av kvällen/natten. Det gör ingenting. Du skötte dig med bravur Anton. Även de tappraste krigarna kan få sår av svärdhugg.
Glöm inte att titta till izzysparks.bilddagboken.se för att se många fina bilder från ovan nämnda kväll. Det är definitivt värt det.Nu är det väldigt segt.. Nytränad.. Måndag imorgon, med allt vad det innebär. Bara att hålla ut. En vecka kvar. Sen är lovet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0