Klimatförändringarna, månne?

Kära läsare, kära vänner. Idag har sannerligen varit en konstig dag. Jag kan bara spekulera i vad orsaken till alla märkligheter är, men eftersom att vi fick se på Al Gore's miljöfilm igår så gissar jag på klimatförändringarna. Det är nämligen såhär att idag, 13 februari 2008, fick jag reda på att min klasskamrat, min medbloggare, min vän Linus (aka Greven) tagit körkort. . .

Ja, ni hörde rätt. Eller nej, ni läste rätt, såvida ni inte har någon som sitter och läser högt för er, då hörde ni rätt. Greven har tagit körkort. Vi talar alltså om killen som på en körlektion för endast ett fåtal veckor sedan körde av vägen och in på en åker. Han "missade svängen". Hur detta kan stämma kommer jag nog inte att förstå, jag kommer faktiskt inte ens försöka, då jag riskerar att bli galen, tappa fotfästet helt och fly upp i bergen och leva mitt liv som en buddhistisk eremit-munk.

Jag antar att ett..... "Grattis Greven"... passar in..?På tal om något helt annat så var vädret ypperligt tillfredställande idag. Faktiskt så tillfredställande att Danmarksgrabbarna bestämde sig för att köra till trevägskorsningen Gäddgatan/Aborrgatan och idka "två-nudd". Det är alltså Two-touch på engelska. En lek, för er som inte vet, där det gäller att inte tappa bollen i gatan. (Man trixar med en fotboll, som att kasta gris ungefär)
Inget ont som inte för något litet, litet gott med sig iaf.

Och här kommer lite fakta ni inte visste om Jämtland (Jämtland var ursprungligen en självstyrande bonderepublik, området blev därefter norskt 1178 och var så i mer än 450 år och har varit svenskt sedan 1645. Den egna särarten manifesteras bland annat genom att halvt på allvar, halvt på skämt se länet som en republik inom kungariket Sverige. Kung Carl XVI Gustaf är även Hertig av Jämtland, en titel han fortfarande använder sig av då han besöker landskapet.  /Wikipedia)


Hur man kan ha så här tråkigt är ganska fascinerande.. Om det ändå fanns någon som delade mina visioner..

Kommentarer
Postat av: Grefven

Det är alltså idag som avslöjandet ska komma. Många anade det nog, andra gissade det, men ett fåtal hade inte en aning och tog mig på orden.
JAG LJÖG!
I dessa dagar när alla talar om mitt körkort så är det med blandade känslor man går i korridorerna, eftersom jag aldrig har kört av vägen. Så här i efterhand verkar det som ett dumt skämt, men när jag var ute och körde den där dagen och tog mig igenom en förrädisk kurva utan några som helst problem så dök tanken upp att en sämre förare hade nog kunnat missa den. Jag testade min tanke på petter, och han svalde den med hull och hår och extra gammal chilisås, och sen var det igång. Men nu dementerar jag alltså påståendet.

2008-02-14 @ 14:24:46
URL: http://grevenlinus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0