http://IzzySparks.bilddagboken.se/index.php?main=L3Avc2hvdy5odG1sP2lkPTE2MjU4MDI4NCZ0PTEyMDI0MjUyMDEmY3VycmltZz0xNA==

(Det är alltså meningen att du ska kopiera det och klistra in i ett nytt fönster, alternativt en ny flik, i webbläsaren)Och så har ännu en måndag kommit till ända. En måndag, precis som alla andra. Vakna, ta sig till skolan där svenska och Evelyn väntar med läxförhör, som alla gör fem minuter innan lektionen nere i korridoren. Eller ja, nästan alla. Efter en ytterst rolig (läs: tråkig) lektion väntar staggs matsal, som på senare tid haft en ihållande, nedåtgående kurva. Där väntade delikat måltid i form av torra nudlar och köttbullar. Mums, kocken. Efter denna underbara start på dagen väntade dock bättre tider. Nu var det åter igen dags för Naturkunskap med Dan Frendin, allas våran favoritlärare. Idag kunde han stoltsera med ett flertal väl valda citat, dock tvingar omständigheterna mig att endast publicera ett av dem alla.

Veckans Mitt i naturen med Dan Frendin:

"..och sen kom benfiskarna. Det är alltså fiskar som börjar på ben! Sedan blir de till fyrfota fiskar.. Alltså.. fiskar.. med fyra ben.."

Tack för att du finns, Dan.Tisdag. Onsdag. Torsdag. Fredag. Ungefär så snabbt går det, sen är det helg igen. Det närmar sig med stormsteg. Inte bara helgen, allt.

För er som inte hört.. Christian Kjellvander - Log at 25

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0