KM

Tre spelade matcher, 9-4 i målskillnad och vidare till slutspel.

Det kan låta som en underbar svängom på rosor, men så var dock inte fallet. Första matchen var ganska promenad, då vi vann med hela 5-0. Motstånd stod Blåningsmåla IF, aka Biffarna, för. Ja, de heter så. Andra matchen var det Tving GoIF som skulle stå emot våra kanoner, matchen slutade till slut 4-1 till fördel för Fridlevstad. Sista matchen, med vetskapen om att vi faktiskt redan gått vidare, slutade i katastrof. 3-0 till Hasslö GoIF! En match fylld av....ja, ingenting från vår sida egentligen. Vi lät i stort sett Hasslö göra vad de ville. Gratulerar till vinsten säger jag, och sätter mig i skamvrån under resten av kvällen. TUSAN! vad dåligt det var.

Nya tag imorgon då motståndet kommer att vara av betydligt högre klass än vad det varit under dagen. LADDALADDALADDA.Och så lite utmärkelser...


Dagens MÅLIS: BK Ekens målvakt! Ja, de heter också så... eller inte också, men de heter så. BK Eken beslutade sig för att ta med sig en målvakt i form av vad som såg ut att vara en avdankad, tysk, porrskådis som nyss kommit ut från torken, med en ölmage av stl. XL och byxor av stl. Herregudvadsmå. Att notera är att sagda målvakts insats i matcherna vad måttligt....medioker. Men han vinner ändå, på grund av stilpoäng. Eller brist på sådana snarare..

Dagens MÅL: Tving GoIFs lille Diego (han heter inte egentligen så, men det var ingen som hörde eller förstod vad hans egentliga namn var) när han i slutsekunden gjorde det oväntade och cykelsparkade in bollen, helt otagbar för motståndarnas målvakt. Snyggt, men samtidigt elegant.

Dagens BABE: Tjejen som satt på andra läktarsidan, uppe till vänster. Du var en fröjd för ögat, tack för att du valde att kolla på fotboll idag.

Dagens LAG: Fjärdsjömåla IF, "Fjöset". Tack för att ni år efter år, efter år, efter år alltid lyckas hitta folk till att ställa upp och spela inomhus-cuper. Ni kanske inte alltid är det bästa, eller mest tekniska laget, men ni lyckas alltid bringa ett leende till mina läppar. Tack.Det har varit en tämligen jobbig dag, men ack så rolig. Låt oss nu vila, och återkomma med nya krafter under morgondagen.

Kommentarer
Postat av: Petter

Heja Freddie ;p

2007-12-27 @ 18:31:39
URL: http://izzysparks.blogg.se
Postat av: Anton

lycka till imorgon

2007-12-27 @ 19:54:42
URL: http://potentialen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0