Ett steg närmare.

Enligt de nyaste rönen kommer Kalmar under fredagskvällen att täckas av en bred dimma. Bered er gott folk.



Dagarna passerar. Det är klimatkonferenser, diverse prov, svenska-läxor som ingen någonsin gör, NHL08, träningar. Och sen kommer helgen. Man är liksom inne i ett stim av slapphet, oseriösitet. Orkar inte bry sig så mycket längre. Hämtade studenmössan idag. Faktiskt bara 3 månader kvar tills dess nu. 3 månader kvar tills "livet" börjar. 3 månader kvar tills "de fnittrigaste två åren i livet", som en god vän till mig kallade det. Dags att ta de sista årtagen innan man kommit till stranden nu. Om man nu skulle göra den liknelsen att skolgången är som en stor utflykt till rods. Det är en ganska fin liknelse tycker jag. Den visar ju på att, trots att man kommit långt, så har man en hel värld till (på land) att utforska. Se, så fint.

En annan liknelse som man kan använda i vardagslivet är att någonting "passar som handsken". Dock är det ju ganska intetsägande.. passar som handsken på vad? På hyllan? Handsken på... bardisken? Det kanske blev fel när man läste det för första gången? Kanske var menat att det passade som "hand-sken". Som man brukar avbilda när händer håller till bön, så brukar det ju ibland vara ett sorts sken runt. Tål att tänkas på. . .



Match i helgen.. det är nu det gäller att vi börjar ta i, visar lite vilja. På det personliga planet är det dags för mig att börja producera mål. Nu jävlar.. Fotboll är kul. Det roligaste som finns faktiskt, men det blir roligare när man vinner. Får se till att vi gör det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0