Fredag. Imorgon.

Anton "Kokos" Häggbring har dagen till ära valt att idka födelsedag idag, vilket jag tycker att vi alla firar med ett, (och glöm inte "hipp hipp"), Hipp Hipp, Hurra!! En födelsedag kan verkligen förgylla vilken halvregnig torsdagsmorgon som helst. "Det är ju kul när det går bra för andra!"

Detta kommer såklart även firas imorgon med...



FEST! Faktiskt den första festen sedan den senaste festen som ägde rum i "el casa". (Jo, det är sant) Mina ambitioner är att försöka hålla ljudnivån nere till den grad att ingen granne kommer upp. Igen. Tar man ett titt på det första utkastet av laguppställningen känns det dock ganska bra. Det största utropstecknet är att Johannes Döparen (!) åter igen vallfärdar hemåt sitt Kalmar för att ägna sig åt socialisering och annat. Det största frågetecknet är; kommer vi lyckas att få Sjöpungens larv att intaga Drycken? Den kristallklara, oskyldiga, förföriska, vattenliknande drycken med stort S.



En liten och helt obetydlig eloge skulle jag vilja dela ut till grevenlinus.blogg.se, då han visat goda kunskaper inom skriftens mystiska värld. Gång på gång får han mig att le och kanske rentav småfnissa när jag ögnar igenom hans väloljade bloggeri.
Väl arbetat, Greven.



Jag tror att vi kan ha hittat Sabaton - Metal Crue 's arvtagare. Nocturnal Rites - Still Alive heter den. Bra låt. Mycket bra låt.

Kommentarer
Postat av: Sjöpungens larvs kompis Petter

TANKA DYVALLE IMORGON :D

2008-02-07 @ 22:06:21
URL: http://izzysparks.blogg.se
Postat av: Brorsan

Grattis anton! Fripps e go

2008-02-08 @ 09:04:35
URL: http://potentialen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0